Een vakantie in het adembenemende decor van de westhoek

Vakantiewoning 1 (70 m2)

Beschrijving

 

Vakantiewoning 1 – 2 koppels en 3 kinderen + kinderbedje

 

Gelijkvloers (35 m2)

Gezellige leef- en zitruimte met gratis wifi, flatscreen-tv en radio. Keuken met kookfornuis en elektrische oven, microgolfoven, waterkoker, koelkast met vriesvak, gewone koffiezet, koffiezet Senseo, mixer. Badkamer met inloopregendouche en wastafelmeubel. Apart toilet.

 

Verdieping (2 slaapkamers) (35 m2)

Eén slaapkamer met een comfortabel tweepersoonsbed van 1,60 m en nog 2 stevige éénpersoonsbedden (90 cm) Eén slaapkamer met een tweepersoonsboxspringbed van 1,80 m en nog 1 comfortabel éénpersoonsbed, en een kinderbedje. In elke kamer is er een wastafel. Per vakantiewoning is er een kinderbedje, een kinderstoel, een luieremmer en een traphekje. Strijkplank, strijkijzer en haardroger.

Gezellige leef- en zitruimte met gratis wifi, flatscreen-tv en radio. Keuken met vaatwasmachine, kookfornuis en elektrische oven, microgolfoven, waterkoker, koelkast met vriesvak, gewone koffiezet, koffiezet Senseo, mixer. Badkamer met inloopregendouche en wastafelmeubel. Apart toilet. Strijkplank, strijkijzer en haardroger.

Gezellige leef- en zitruimte met gratis wifi, flatscreen-tv en radio. Keuken met vaatwasmachine, kookfornuis en elektrische oven, microgolfoven, waterkoker, koelkast met vriesvak, gewone koffiezet, koffiezet Senseo, mixer.