Een vakantie in het adembenemende decor van de westhoek

Toegekende kwaliteitslabels van Logeren in Vlaanderen Vakantieland

Logeren in Vlaanderen Vakantieland kent kwaliteitslabels toe aan logies in het Vlaamse Platteland.
Vakantiewoningen De Eikhoeve kreeg 3 kwaliteitslabels toegewezen. Gegarandeerd een fantastische vakantie tegemoet!

Kindvriendelijk verblijf

Bij vakantiewoningen De Eikhoeve is kind hier koning! Wij hebben niet alleen een groot hart voor kinderen, maar voorzien ook extra kindvriendelijke faciliteiten. Je hoeft dus niet te zeulen met materiaal, want er is al heel wat voorhanden. Je vindt in de vakantiewoning minstens een kinderbedje, een kinderstoel, luieremmer, een traphekje (op vraag), een microgolf en er zijn gezelschapsspelen.
Er is een speelweide voorzien waar je kinderen kunnen spelen, lopen en ravotten, terwijl jij geniet van de vakantie. In de speelschuur staat een voetbaltafel en een pingpongtafel. Paletjes en een balletje breng je het best zelf mee. De trampoline staat in de speelschuur, zodat je het jaarrond ervan kan genieten. In de speelweide is er ook een volleybalnet.

Fietsers welkom

Hou je van een fietsvakantie of een fietsweekend? In de omgeving van de Eikhoeve kan je rustig fietsen. Op 200 m hier vandaan is er een fietsknooppunt. Ook de LF1-fietsroute passeert voor onze deur.  Deze routes staan voor kwaliteit en zijn zorgvuldig uitgestippeld en worden gecontroleerd. Ben je een trekkerstoerist of vertrek je liever vanaf een vaste locatie, voor iedereen wat wils… Je fietsen staan veilig in de fietsenberging. Al fietsend kan je de mooiste, leukste en gezelligste plekjes in de omgeving ontdekken. Fietsen kan je huren bij Bellcycles.

Wie houdt van volkssporten kan een fietstocht ook combineren met een volkssportroute in de omgeving van Poperinge, maar ook in Beveren-dorp zelf is er een Volkssportcafé. Zo fiets je van de ene locatie naar de andere en kan je die oude volkssport waar grootvader over sprak nog eens beoefenen.

Unieke ligging op het platteland

Zoek je een afgelegen plekje, midden in de natuur met adembenemende
vergezichten en een onnoemelijke rust? Kies dan voor Vakantiewoningen De Eikhoeve. Deze hoeve ligt prachtig gesitueerd te midden van het groen, hier voel en beleef je het platteland. Een aanrader voor de rustzoeker!  Vul uw longen met de geur van omgeploegde aarde, vers gemaaid gras en pas geoogst koren! En hoe kan je dit beter doen dan de auto thuis te laten en je wandelschoenen aan te trekken of de fiets van stal te halen ?